De Centrale As, een nieuwe weg in Noordoost Fryslân
43
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-43,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

De Centrale As, een nieuwe weg in Noordoost Fryslân

Over dit project

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe verkeersader tussen Dokkum en Nijega/Drachten. De eerste werkzaamheden zijn enkele jaren geleden gestart en de ingebruikname hiervan staat gepland in XXXX. De Centrale As wordt aangelegd als dubbelbaans autoweg en is daarmee straks de belangrijkste verkeersader in het gebied voor verkeer dat snel van A naar B wil. Daardoor is er minder verkeer op kleinere lokale wegen in het gebied en verbetert de verkeersveiligheid in de dorpen. Ook zorgt de weg voor een betere bereikbaarheid van het gebied.

Sytze Visser is, in opdracht van provincie Fryslân, contractbeheerder voor tracé Noord en daarmee verantwoordelijk om te zorgen dat de aannemer zich houdt aan de wensen en eisen zoals opgenomen in het contact dat is gesloten tijdens de aanbesteding. Een mooie rol waar Sytze al zijn kennis en ervaring kan inzetten om tot een kwalitatief goed eindproduct te komen.

 

Volg het laatste nieuws over De centrale as op: twitter.com/centraleas