Over mij
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Over mij

Jarenlange ervaring in de civiele sector in binnen- en buitenland, met prachtige herinneringen aan mooie projecten en hard werken, hebben mij gebracht waar ik nu ben. Ik werk als zelfstandig adviseur samen met mijn opdrachtgevers aan civiele projecten.

 

Voor mij is het ontzettende belangrijk om tot een goede samenwerking te komen waarin we op elkaar kunnen vertrouwen en waarin we kritisch mogen zijn naar elkaar. Alleen op die manier vormen we een hecht team en starten we een echte samenwerking om te komen tot het beste resultaat.

De samenwerking gaat echter verder. Ook met onze gezamenlijke opdrachtgever werk ik nauw samen om te zoeken naar oplossingen, waarbij ik zoveel mogelijk rekening houd met zijn wensen en daar een passende invulling aan geef.

Voor wie?

Sytze Visser heeft jarenlange ervaring in de civiele sector. Hier heeft hij zowel gewerkt aan de zijde van opdrachtgever (gemeentelijke- en provinciale organisaties) als opdrachtnemer (zoals aannemers als Heijmans en Reef Infra). Op beide terreinen kan Sytze een uitstekende rol spelen op het gebied van advies, uitvoering of beheer.

Werkzaamheden

  • Advisering
  • Directievoering
  • Contractbeheer
  • Uitvoering
  • Projectleiding